Törpikék csoport

TÖRPIKÉK CSOPORT BEMUTATKOZÁSA

60 évesek lettek a Hupikék törpikék | Filmtekercs.hu

A Törpikék csoportban 21 vegyes életkorú kisgyermek neveléséről Csilla néni, Zsuzsika néni és Zsuzsi néni gondoskodik. A nevelési év elején lényegesnek tartjuk, hogy az új gyerekek zökkenőmentesen illeszkedjen be az óvoda és a csoport életében.

Hupikék Törpikék játékok

Csoportunkban sok-sok kisebb nagyobb Törpike éli át minden nap a játék örömét, így szerezve tapasztalatokat a minket körülvevő nagy és izgalmas világról. Sokszínű gyereksereg a Törpikék, minden csöppség külön csodálatos egyéniség. Ehhez alkalmazkodva sokszínű programmal, kirándulással és élménnyel gazdagítjuk lurkóink életét. A nagyobbacskák szívesen segítenek a kisebb társaiknak az óvodai életben, így gondoskodó nagy testvérekké válnak a Törp családban. Szerető és összetartó közösség a miénk.

730 Rajzfilmsorozat: Hupikék törpikék (1988-1994) ideas | hupikék törpikék,  varázskönyv, pánsíp

Fontosnak tartjuk szokás és szabályrendszerünk, a gyerekek közösségbe való szocializációjának megalapozását, különböző nevelési területeken az önálló, kreatív gondolkodásra, kitartó munkavégzésre ösztönzést.

Bízunk benne, hogy az óvodai évek végén a nagycsoportosok rendelkeznek mindazzal a tudással és neveltségi szinttel, mely biztosítja számukra a minél zökkenőmentesebb iskolakezdést.

„A legnagyobb ajándék, amit a gyereknek adhatsz, a feltétlen szeretet,a széttárt karok, és a készséges fül.”

Kultúrbigyó: Mesék, melyeken felnőttem - Hupikék törpikék