Kedves újonnan beiratkozó Ugrifüleses Szülők!

Szeretettel ajánlom figyelmükbe az oldalunkon található kisfilmünket, melyben az óvoda épületét, valamennyi csoportunkat, itt dolgozó munkatársainkat igyekszünk bemutatni.

Ajánlom még honlapunkról az „Aktuális” címke alatt lévő írásainkat is, ahol hirdetmény formájában részletes információkat adunk az idei év óvodai beiratkozásához szükséges tudnivalókról csoportjaink létszámáról. Itt találhatnak egy felhívást a tanköteles korú gyermekek szülei az idei év iskolai beiratkozásáról.

Amennyiben a vírushelyzet megengedi, áprilisi beiratkozásunk már személyesen is megtörténhet, mely során óvodánkba találkozhatunk. Azonban a beiratkozáshoz nem feltétlenül szükséges személyesen megjelenni az intézményben, hanem elektronikus úton is eljárhatnak a szülők, gondviselők. Utóbbi esetben az alábbi szükséges dokumentumokat (szkennelve) kérjük elküldeni az info@ugrifulesovoda.hu e-mail címre:

  • a szülő és a gyermek lakcímkártyája
  • a szülő és a gyermek személyazonosságot igazoló dokumentuma
  • a gyermek születési anyakönyvi kivonata
  • a gyermek TAJ kártyája
  • adategyeztető/jelentkezési lap mindkét szülő aláírásával ellátva (letölthető a honlapról)

A nyílt napok programjai elmaradnak, de reményeink szerint a nyár során már a közvetlen betekintés és a látogatás is lehetséges lesz.

Szeretettel várjuk a családokat a Ugrifüles Óvodába!

Pintérné Nagy Dóra

intézményvezető